176_1

Takki Sonja (valkoinen)

Luonnonvalkoinen (64% polyesteria, 33% puuvillaa, 3% EOL)
Pehmeä ja joustava valkoinen - 64% polyesteriä, 33% tenceliä, 3% EOL
Valkoinen - 65% polyesteriä, 35% puuvillaa
New Lime
White
Beige
Brown
Yellow
Fuchia
Red
Maroon
Violet
Turquoise
New Blue
Navy
Black
Grey
Silver
Golden

Sonja on työtakki, jossa on kaksi piilotettua taskua, kukkabrodeeraus sekä halkiot sivuilla.

Tältä sivulta löydät yksityiskohtaiset kuaukset kaikista materiaaleista ja värivaihtoehdoista. Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, ole yhteydessä meihin tästä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.


Kirkkaan valkoinen (65% polyesteria, 35% puuvillaa) – kirkas valkoinen väri

Erittäin kirkas valkoinen väri on kestävä, hengittävä ja pysyy valkoisena kauan. Sen kirkas väri varmistaa pitkän värinkeston ja sen voi myös helposti valkaista. Takkeja, joissa on värillisiä yksityiskohtia, ei voi valkaista. Kankaassa itsessään on helppohoitoinen viimeistely ja UVPF-suoja. Materiaali on Oeko-Tex sertifioitua.

Luonnonvalkoinen (64% polyesteria, 33% puuvillaa, 3% EOL) – luonnollisen sävyinen valkoinen

Kangas on sekoitus EOL:ä, polyesteria ja puuvillaa. Teollisesti pestävä kangas, jossa on luonnollisempi, keltaisempi pohjaväri. Materiaali on sekä kestävää että mukavaa säilyttäen samaan aikaan muotonsa, elinvoimansa ja joustavuutensa toistuvien pesu- ja pitokertojenkin jälkeen. Pitkäkestoisemman valkoisen värin valinnassa suosittelemme kirkkaan valkoista kangasta.

Pehmeä ja joustava valkoinen  (64% polyesteria, 33% puuvillaa, 3% EOL) – kirkassävyinen valkoinen

Tähän stretch-kankaaseen on sekoitettu Lencing Tenceliä, mikä tarjoaa ekologiset kuidut selluloosapohjalla luoden kosteutta hallitsevat ominaisuudet. Kangas tarjoaa kestävyyden, mukavuuden ja pehmeyden tunteen iholle sekä säilyttää muotonsa, elinvoimansa ja joustavuutensa toistuvien pesu- ja pitokertojenkin jälkeen.