Näytetään kaikki 12 tulosta

työkengät


Mukavat työkengät


Mirtel Designilta löydät laajan valikoiman hyvälaatuisia työkenkiä hoito- ja kauneusalalle. Meiltä löytyy puukengät, ergonomiset sandaalit, kärjestä suljetut sandaalit sekä muut jalkineet jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Työskentelet sitten sairaalassa, klinikalla, omassa työhuoneessa tai reissutyössä, työkenkien tulee edustaa mukavuutta työpäiväsi joka hetkenä. Pitkät työvuorot voivat tuntua uuvuttavilta jaloissa, ergonomiset ja mukavat jalkineet ovat välttämättömät väsyneiden jalkojen helpottamiseksi. Työkengissämme on ergonominen muotoilu ja pohjalliset, jotka tarjoavat mukavuutta jaloille sekä ryhtiä ja tukea selälle.

Hoitajan työkengät


Valikoimastamme löytyy lääketieteelliseen ympäristöön sopivia puukenkiä, jotka sopivat jalkineiksi sairaalassa, laboratoriossa, klinikoilla ja yksityisissä toimistoissa. Puukengät ovat kevyitä ja mukavia. Puukengissämme on COOLMAX-pohjalliset, jotka haihduttavat hikeä pitääkseen jalat raikkaina ja mukavina. Puukengillämme on anatominen ja ergonominen muoto, ne ovat antibakteerisia ja vedenpitäviä. Puukengät pestään 30 C asteessa. Hinnat alkaen 31,30 €.

Puukenkiä on saatavilla kolmessa värissä: vihreä, valkoinen ja musta. Kengät ovat lateksittomia, luistamattomia ja hiljaisia. Valkoisia ja mustia puukenkiä on saatavilla koissa 35-47, vihreitä 35-46.

Luistamattomat työkengät


Valikoimastamme löytyy luistamattomia kenkiä miehille ja naisille eri kokoisina ja -värisinä. Suurin osa nahkaisista kenkämalleistamme on nyt vaihdettu cruelty-free- ja ympäristöystävälliseen Öko-Tex-sertifioituun EcoT-materiaaliin. Kaikissa jalkineissa on ergonominen ja anatominen muotoilu. Meiltä löytyy valikoima sandaaleja ja kärjestä umpinaisia sandaaleja, joissa on anatomiset luonnonkorkkipohjalliset. Korkkipohjalliset vaimentavat iskuja ja pehmentävät iskuja kävellessäsi kovilla pinnoilla. Ne ovat luonnostaan antibakteeriset, mikä estää sienten kerääntymisen kenkiin. Tämän lisäksi korkkipohjalliset eristävät erinomaisesti ja estävät jalkojen epämukavan jäähtymisen tai kuumenemisen.

Yksi suosituimmista malleistamme on hengittävät kangaskengät, joiden mukavuus on verrattavissa mihin tahansa lenkkareihin tai tennareihin. Ne on valmistettu 3D-vedenpitävästä kankaasta, joka on erittäin hengittävää. Lisäksi näissä tennareissa on EvaGumfly-pohja mukavuuden lisäämiseksi. Niillä on anatominen ja ergonominen muotoilu ja joustavat. Tennarit ovat kevyet - yksi kenkä painaa vain 150 grammaa. Nämä työkengät kestävät hankausta, kangas on repeytymätön ja niissä on liukumaton pohja.

Kuviolliset työkengät hoitoalalle


"Mirtel Designilta löytyy kaksi eri mallia kuviollisia työjalkineita - molemmat on valmistettu EcoT-materiaalista, joka on Global Recycle Standardin sertifioimaa kierrätysmateriaalia. Näissä kauniissa kuviollisissa kengissä on kevyt EVA-pohjallinen ja Coolmax-pohjalliset. Kenkien pohjat ovat liukumattomat, anatomisella ja ergonomisella muotoilulla. Työkengissä on joustava hihna, joka sopii täydellisesti kantapäähän ja pitää sen paikallaan, aivan kuin jalassasi olisi lenkkarit. "

Toinen kuviollinen kenkämalli on kuviolliset sandaalit korkkipohjallisilla. Ne ovat myös luistamattomat ja hiljaiset. Niissä on takana solki säädettävällä hihnalla. Niissä on vedenpitävät ominaisuudet ja yksi kenkä painaa vain 240 grammaa. Sandaalit ovat unisex, työkenkiä löytyy useita eri kokoja. Jos sinulla on kysyttävää työkengistämme, sandaaleistamme tai puukengistämme, otathan yhteyttä!