Näytetään kaikki 4 tulosta

Ale!

Kauneudenhoitoalan työvaatteet

Työvaatesetti Ally

75,00 
Ale!

Kauneudenhoitoalan työvaatteet

Työvaatesetti Tuuli

75,00 
Ale!

Kauneudenhoitoalan työvaatteet

Miesten Terveydenhoidon Asu

65,00 
Ale!

Kauneudenhoitoalan työvaatteet

Naisten Terveydenhoidon Asu

65,00 

Klinikkasetit ja työasut

työasut Sairaanhoitajana tai lääkärinä työskenteleminen on rankkaa ja on tärkeää, että työasu on oikeanlainen. Meiltä löydät laajan valikoiman työasuja hoitajille ja lääkäreille, varmasti juuri sen oikean sinunkin tarpeisiisi. Kaikki työasumme on tehty laatumateriaaleista. Meiltä löydät valikoiman erilaisia tyylejä, värejä ja leikkauksia, jotka auttavat sinua löytämään sopivimman työasun.

Työasulla on huomattavan suuri rooli sairaanhoitajien ja lääkäreiden perushygienian hoidossa. Työasu tulee pestä jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta työntekijät ovat mahdollisimman puhtaita. Näin toimittaessa minimoidaan riskit tautien levittämiselle työasujen kautta. Työasuvalikoimamme on laaja, jotta voit varmasti löytää oikeanlaisen työvaatteen tarpeisiisi.

Työasut ja setit

Klinikkasetit Työasut koostuvat housuista ja lyhyestä työtakista tai pidemmästä työtakista. Katso myös koko valikoimamme hoitoalan työvaatteet täältä ja tutki eri vaihtoehtoja.

On vaikea löytää työasua klinikkaympäristöön, joka on samalla sekä mukava että tyylikäs. Useimmiten klinikoilla tehdään kompromissi pukeutumisen suhteen ja työvaatteet ovat joko epämiellyttäviä tai epäimartelevia. Tämä voi vaikuttaa siihen, kuinka henkilökunta tuntee itsensä varmaksi työssään. Olemme suunnitelleet hoitoalan työasumme mukaviksi pitäen tyylin samalla mielessä. Lyhyet- sekä laboratoriotakkimme on tehty pehmeästä, hengittävästä kankaasta ja housuja saa eri malleissa. Näistä monista vaihtoehdoista löydät varmasti rakastamasi työvaatelookin.

Työasut klinikalla - Klinikalla on tärkeää, että henkilökunta myös näyttää ammattimaiselta ja hienovaraiselta. Oikeanlainen työasu on oiva tapa saavuttaa tämä tavoite. Työasuja on saatavilla eri väreissä ja tyyleissä, jotta sinun on helppo löytää täydellinen look omalle henkilökunnallesi. Voit valita pitkän tai lyhyen työtakin, laboratoriotakin ja housut, jotka sopivat saumattomasti yhteen. Nämä asut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka ovat kestäviä ja mukavia päällä. Olit sitten etsimässä klassista tyyliä tai jotain modernimpaa, löydät täydelliset työasut verkkokaupastamme.

Työasut terveydenhuoltoalalle

Työasut terveydenhuoltoalalle Mirtel Design valmistaa ja suunnittelee työasuja terveydenhuoltoalalle. Meiltä löytyy ammattivaatetus niin hammaslääkäreille, lääkäreille, terveydenhoitajille, lähihoitajille, eläinlääkäreille kuin fysioterapeuteille ja jalkahoitajillekin. Valikoimastamme löytyy myös kestäviä ja mukavia äitiysvaatteita sekä raskaus- että imetysaikaan. Asiakkaamme arvostavat korkealaatuisia materiaaleja ja mukavia malleja hoito- ja hoiva-alan työvaatteissa.

Tarjoamme hoitoalan vaatetusta suurimmalle osalle terveydenhuoltoalaa kaikkialla Pohjoismaissa. Meiltä löydät laajan valikoiman laboratoriotakkeja, hoitajan housuja ja puseroita, sairaala-asuja sekä työpaitoja, jotka soveltuvat käytettäviksi myös sairaaloissa ja laboratorioissa. Olemme suunnitelleen työvaatteita, kuten lääkärintakkeja, housuja ja työmekkoja, jotka sopivat ihanteellisesti lääkäreille, sairaanhoitajille, hammaslääkäreille, lähihoitajille, kotihoitajille, eläinlääkäreille ja muille lääketieteen ammattilaisille, jotka haluavat poiketa tavanomaisesta ja valita työvaatteita, jotka ovat kestäviä ja laadukkaita, mutta samalla myös tyylikkäitä ja mukavia päällä.

Asiantuntija hoitoalan vaatetuksessa

Mirtel Design tarjoaa laajan valikoiman hoitoalan työvaatteita, jotka ovat ammattimaisia, mukavia, kestäviä ja uusimpien trendien mukaisia. Olemme valmistaneet työvaatteita hammaslääkäreille, yksityisille vastaanotoille, klinikoille, laboratorioihin ja sairaaloille sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman hoitajan housuja, laboratoriotakkeja, hoitotakkeja, puseroita, mekkoja ja hoitajan asuja. Lisäksi tarjoamme korkealaatuisia jalkineita, jotka on suunniteltu terveydenhuollon alalle. Kaikki materiaalimme on valittu huolellisesti vastaamaan hoitoalan vaatteiden vaatimuksia. Olemme valinneet kankaat, jotka hengittävät ja kestävät ja jpiden kirkkaat värit säilyvät eloisina toistuvienkin pesujen jälkeen.

Suurin osa materiaaleistamme on puuvillan ja polyesterin sekoitusta. Puuvilla antaa ihon hengittää ja polyesteri antaa kestävyyttä. Osa materiaaleistamme koostuu EOL:sta eli elastisista kuiduista. Nämä materiaalit ovat joustavampia kuin muut luoden mukavamman tunteen työpäivän ajaksi. Esimerkiksi stretch-housumme ovat malliltaan kapeat, mutta koska materiaalissa on joustavia kuituja, tarjoavat ne enemmän joustavuutta ja mukavuutta, vaikka malli on kapea. Jotkut materiaalimme voivat aluksi tuntua karheilta ja jäykiltä, mutta muutaman pesukerran jälkeen materiaali alkaa tuntua pehmeältä ja joustavalta. Materiaalimme eivät yleensä veny pesun jälkeen, joten suosittelemme tilauksen yhteydessä valitsemaan yhtä kokoa suuremman. Saat lisätietoja materiaaleistamme napsauttamalla tätä.

Uusien työvaatteiden tilaamisen jälkeen on tärkeää osata hoitaa niitä oikein. Työvaatteissamme on tarrat, joista löytyy pesuohjeet. Työvaatemateriaalimme voidaan pääsääntöisesti pestä 60 asteessa. On kuitenkin joitain poikkeuksia. Jotkut materiaalit, jotka ovat 100 % polyesteriä, tai työvaatteet, joissa on vuori tai muita yksityiskohtia, eivät välttämättä säily hyvin korkeissa lämpötiloissa. Suosittelemme aina katsomaan pesuohjeet työvaatteen sisältä ja jos sinulla on kysyttävää pesuohjeisiin liittyen, ota meihin yhteyttä, niin lähetämme sinulle kaikki tarvittavat ohjeet.

Hoitoalan asut sairaanhoitajille ja lääkäreille

Hoitajien asut on valmistettu erityisestä materiaalista, joka on erittäin kestävää ja jonka väri pysyy kirkkaana toistuvistakin pesuista huolimatta. Materiaali on kevyttä kangasta, jota on mukava käyttää laboratoriotakkien ja -jakkujen alla. Kangas on hengittävää ja kevyttä, mikä tarjoaa mukavan olon pitkien työvuorojen ajaksi. Hoitajan vaatteet voidaan pestä korkeammassa lämpötilassa, jopa 86 C asteessa, lukuun ottamatta joitain värejä, kuten taivaansininen, joka on pestävä 60 C asteessa. Löydät pesuohjeet vaatteen sisältä. Hoitajan työvaatesetit maksavat vähemmän kuin muut työvaatteet, mikä tekee niistä suosituimpia työvaatteita lhoitoalalla. Ne ovat helppohoitoisia, kestäviä ja mukavia. Mirtel Design tarjoaa terveydenhoidon työvaatesetit naisille ja miehille hintaan 51€ ja paidat erikseen hintaan 33€.

Terveydenhoidon asujamme ja muita hoitajan vaatteita on saatavilla yli 10 värissä. Kaikki värit ovat eloisia ja niillä on erinomainen värinkestävyys. Kehitämme hoitoalan työvaatevalikoimaamme jatkuvasti palautteen sekä yhteistyöklinikoidemme jatkuvan palautteen perusteella. Tavoitteemme on tarjota aina ajankohtaisia ja mukavia ratkaisuja haastavissa ammateissa toimiville ammattilaisille.