Näytetään kaikki 5 tulosta

Kauneudenhoitoalan työvaatteet

Miesten OP-pusero

54,00 

Kauneudenhoitoalan työvaatteet

Miesten paita

36,00 
Ale!

Kauneudenhoitoalan työvaatteet

Miesten Terveydenhoidon Asu

65,00 

Kauneudenhoitoalan työvaatteet

Naisten Paita

36,00 
Ale!

Kauneudenhoitoalan työvaatteet

Naisten Terveydenhoidon Asu

65,00 

Työasusetit hoitoalalle

Työasusetit Etsitkö toimivia työasuja ja -vaatteita , jotka sopivat tyyliisi? Ei tarvitse etsiä enää, meiltä löydät laajan valikoiman työvaatteita lääketieteen ammattilaisille, kuten sairaanhoitajille ja lääkäreille, jotta voit tuntea olosi luottavaiseksi ja mukavaksi tehdessäsi töitä. Oli etsimäsi ilme sitten klassinen tai moderni, meiltä löydät etsimäsi. Työasuissamme on panostettu liikkuvuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Tarkista voimassaolevat tarjoukset verkkokaupastamme ja löydä täydelliset vaatteet itsellesi!

Työasua valitessaan kirurgin, lääkärin ja hoitajan on otettava huomioon muutamia asioita. Ensinnäkin, vaatteiden on oltava mukavia ja mahdollistettava laajat liikeradat. Toiseksi, työvaatteiden on oltava valmistettu hengittävästä materiaalista, jotta vartalo säilyy viileänä ja kuivana pitkän työpäivän ajan. Kolmanneksi, niiden pitää olla helppohoitoiset - helpot puhdistaa ja desinfioida. Tämä on erityisen tärkeää leikkaussalissa, jossa olevat vaatteet joutuvat usein kosketuksiin veren ja muiden kehon nesteiden kanssa. Olemme olleet alalla jo yli 10 vuotta ja myyneet työvaatteita lääketieteen ammattilaisille kaikkialla Pohjoismaissa. Yleinen valikoimamme hoitoalan vaatteita ja jalkineita ja puseroita löytyy täältä, ja ne sopivat täydellisesti keskenään yhteen. Monet valitsevat meidät, koska pystymme suunnittelemaan vaatteita vastaamaan täysin alan ja käyttäjän vaatimuksia. Olemme aina avoimia palautteelle ja meidät tavoittaa helposti, jos haluat kertoa jonkin kehityskohdan.

Täällä MirtelDesign.fi -sivustolla myymme työasuja kaikille terveydenhoitoalan ammattilaisille. Nämä hoitoalan työasut on optimoitu käytettäviksi lääketieteellisessä tai kirurgisessa ympäristössä. Näillä työvaatteilla on etunsa, kuten käyttömukavuus, kestävyys sekä paras mahdollinen hygienia.

Työasuvalikoimamme tarjoaa vaatteita sekä miehille että naisille useissa eri tyyleissä. Löydät oikeat parit työhousuja ja -paitoja ammattikäyttöön avullamme. Tilaa työvaatteet sairaala- ja klinikkaympäristöön verkossa osoitteessa mirteldesign.fi tänään.