Näytetään tulokset 1–12 / 34


Laaja valikoima työtakit

Työtakit Työtakit, jotka voidaan yhdistää työjalkineisiin , housuihin tai katso koko valikoima täältä hoitoalan työvaatteet .

Kun työskentelet klinikalla tai salongissa, sinun on kyettävä liikkumaan nopeasti ja tehokkaasti. Sinun on myös kyettävä pitämään vaatteesi puhtaina ja rypyttöminä. Siksi Mirtel Designin työtakit ovat täydellinen valinta klinikan työntekijöille. Ne on valmistettu kevyestä kankaasta, joka ei hidasta menoa eikä ryppyynny, joten näytät aina ammattimaiselta ja siistiltä. Lisäksi takeissa on paljon taskuja, jotka säilyttävät kaikki tarvitsemasi tarvikkeet työskennellessäsi. Olitpa sitten lääkäri, sairaanhoitaja tai laboratorioteknikko, nämä työtakit auttavat sinua suoriutumaan työssäsi paremmin. Joten älä odota enää, tilaa takkisi jo tänään!

Sairaanhoitajana olet aina liikkeellä. Tarvitset takin, joka pysyy matkassasi. Työtakki on täydellinen kiireisille sairaanhoitajille, jotka tarvitsevat mukavan, toimivan ja tyylikkään takin. Takissa on useita taskuja kaikkien olennaisten asioiden pitämiseksi mukana ja sen materiaali hylkii vettä ja tahroja. Työtakissa on myös tyylikäs muotoilu, joka saa sinut näyttämään ammattimaiselta. Hoiditpa sitten potilaita tai kiireisiä asioita, sairaanhoitajatakki on täydellinen valinta kiireisille sairaanhoitajille, jotka tarvitsevat monipuolisen ja tyylikkään takin.

Terveydenhuoltoalalle räätälöidyt työtakit

Mirtel Designin työtakki keskittyy laatuun, suunnitteluun ja mukavuuteen. Kosmetologi, hammaslääkäri, kampaaja, sairaanhoitaja jne. Brodeerauksen ostaminen logolla tai tekstillä on mahdollista ottamalla yhteyttä suoraan meihin.

Tutustu suureen valikoimaan ja mahdollisuuksiin. Työtakki on halutuimpia tuotteitamme, jonka takia valikoimamme on laaja ja voit mukauttaa takkia toiveidesi mukaan niin värin kuin mallinkin suhteen. Voit osallistua myös itse suunnitteluun ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse.

Asiakaspalvelutyössä ensivaikutelma on tärkein ja edustat itseäsi ja yritystäsi työvaatteillasi. Työtakki ja muut vaatteet kannattaa valita sen mukaan, mitkä ovat mukavat, laadukkaat ja näyttävät hyvältä jokapäiväisessä työssäsi.

Jos sinulla on kysyttävää takkivalikoimastamme tai muista työvaatevaihtoehdoistamme, ota meihin yhteyttä ja asiantuntijamme auttavat sinua mielellään löytämään uuden lempivaatteesi.

Toivomme, että löydät työtakin, joka vastaa toiveitasi ja näemme sinut pian verkkokaupassamme!