Näytetään kaikki 4 tulosta

T-paidat & poolot

Miesten T-paita

15,00 

T-paidat & poolot

Naisten T-paidat

15,00 

T-paidat & poolot

Naisten poolo

25,00 

T-paidat & poolot

Miesten poolo

25,00 

Hoitoalan poolo- ja t-paidat

Poolot ja paidat hoitoalalle Voi olla vaikea löytää työvaatteita, jotka viestivät ammattimaisuutta ja pätevyyttä. Monet valitsevat työvaatteissaan joko mukavuuden tai tyylikkyyden, mutta edeltäviin panostaminen saattaa verottaa työvaatteiden ammattimaista ulkonäköä. Klinikoille suunnitellut poolot ja t-paidat ovat tapa osoittaa, että otat työsi vakavasti. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu näyttämään ammatin mukaisilta.

Katso myös laaja valikoima hoitoalan housuja ja hoitoalan kenkiä , jotka sopivat hyvin t-paitoihin ja pooloihin. Erityisesti eri värivaihtoehdot työvaatteille sekä niiden korkea laatu pitävät asiakkaamme uskollisina tuotteillemme.

Ensivaikutelma on kaikki kaikessa kauneusklinikalla. Asiakkaiden astellessa sisään, he haluavat nähdä henkilökunnan ammattimaisen ja kykenevän näköisenä. Tämän voi kommunikoida myös vaatteiden avulla. Hoitoalalle suunniteltu t-paita tai poolo osoittaa ulospäin ammattimaisuuttasi. Se näyttää, että klinikan henkilökunta ottaa itsensä ja työnsä vakavasti ja heillä on korkeat laatustandardit. Asiakkaat tuntevat itsensä rauhallisemmiksi yhtenäisten asujen ympäröiminä ja luottavat työntekijöihin, joilla on laadukasta materiaalia päällään. Samanlaisten vaatteiden käyttö lisää tiimihenkeä ja auttaa asiakkaita tunnistamaan klinikan henkilökunnan työvaatteista. Halusitpa panostaa ensivaikutelmaan tai vain osoittaa olevasi ammattilainen, tee se päälläsi Mirtel Designin t-paita tai poolo. .

T-paidat ja poolot klinikoille

T-paidat ja poolot klinikoille Klinikan T-paidat laajalle tarvetta varten. T-paidamme ovat 100% puuvillaa, mukava käyttää ja saatavana suuressa valikoimassa. Katso heidät kaikki naisille ja miehille, heidät voidaan tilata suoraan verkossa ja ne voidaan toimittaa myös vaatteisiin brodeerattujen logon kanssa, jotka voidaan järjestää kosketuksella. Olemme valinneet laadukkaita tuotteita ja teräviä hintoja, ja niitä käyttävät kosmetologit, sairaanhoitajat, terapeutit ja muun tyyppiset klinikat, jotka haluavat muodollisen klinikan T-paidan teollisuuden passille.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä ja autamme sinua ostosmatkalla varmistaaksemme sinulle sopivimman mallin. Voimme myös suositella katsomaan laajan valikoimamme työtakkeja ja työmekkoja hoitoalan oloihin. Meillä on yli 17 vuoden kokemus alalta ja toimitamme koko Pohjoismaiden alueelle. Tutki laajaa työvaatevalikoimaamme verkkokaupassa ja katso myös vaihtoehdot oman brändin näköisten vaatteiden teettämiseen.

Poolopaita 100% puuvillaa sekä naisille että miehille Mirtel Designilta. Tutustu suureen värivalikoimaan ja yksilöi tuote brändillesi sopivaksi, me mielellämme neuvomme sinua matkalla. Valikoimissamme on valinnan valtameri ja poolot sopivat hyvin esimerkiksi työhousumalliemme kanssa. Ne soveltuvat myös kiireiseen ja aamusta iltaan jatkuvaan jokapäiväiseen elämäämme, jossa vaatteen tulee pitää mallinsa ja muotonsa huolimatta säännöllisistä pesuista. Tämän takia tuotamme vaatteemme parhaista laadukkaista työvaatemateriaaleista ja kyllästämme ne värillä sen keston takaamiseksi käytössä.

Hoitoalan poolopaitamme voi olla hieman normaalia pienempi kooltaan, joten suosittelemme kokotaulukkomme käyttöä oikean koon löytämiseksi. Sen lisäksi, tuotteen voi vaihtaa 14 päivän sisällä, joka takaa helpon palautuksen ja uuden tuotteen lähetyksen ilman lisämaksua. Missiomme on auttaa sinua luomaan oikea ensivaikutelma klinikkasi asiakkaille. Katso hoitoalan työvaatteet kokoelma.