Näytetään kaikki 8 tulosta

Laboratoriotakit

Etsitkö modernia ja tyylikästä laboratoriotakit?

Klinikkapukumme on suunniteltu terveydenhuoltoalalle, jossa on tärkeää, että sinulla on tyylikäs ja ammattimainen puku. Suunnittelemme ja valmistamme housut itse, minkä vuoksi saat jyrkän hinnan, koska toimitamme suoraan tehtaalta ja olemme leikanneet kalliin välittäjän pois.

Katso valikoima alta ja osta uusi smokkisi meiltä jo tänään!

Hoitoalan työvaatteet

Laboratoriotakki Nora

62,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Donna (valkoinen)

74,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Cathy rintataskulla

74,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Cathy (valkoinen)

74,00 

Hoitoalan työvaatteet

Laboratoriotakki Mia

74,00 

Hoitoalan työvaatteet

Laboratoriotakki Sami Long

74,00 

Hoitoalan työvaatteet

Miesten laboratoriotakki

58,00 

Laboratoriotakit miehille ja naisille

Laboratoriotakki eli lääkärintakki on yksi lääkäreiden välttämättömistä vaatehankinnoista. Olemme muokannneet perinteisestä suojatakista tyylikkään, ammattimaisen ja mukavan version. Mirtel Designin verkkokaupassa on loistava valikoima laboratoriotakkeja miehille ja naisille.

Laboratoriotakit miehille ja naisille Yksinkertaisten naisten ja miesten laboratoriotakkien eli lääkärintakkien hinnat alkaen 54€. Laboratoriotakki Mia on tyylikäs ja naisellinen malli kauniilla värikkäillä napeilla ja vyöllä. Mia voidaan tilata 3/4- tai täyspituisilla hihoilla. Suojatakki on valmistettu kankaasta, joka on suunniteltu erityisesti terveydenhuoltoteollisuudelle (65% polyesteri, 35% puuvilla). Kaikki materiaalimme ovat OEKO-TEX-sertifioituja. Naisten mallissa Sandra ja miesten mallissa Tom Long on kauniin värinen kaulus sekä ammattimainen tyyli.

Laboratoriotakit on räätälöity vaativiin alan tarpeisiin. Valkoisissa suojatakeissa on kaksi lantiotaskua ja rintatasku. Takkeja voi tilata 3/4-pituisilla tai täyspitkillä hihoilla. Lisäksi valikoimastamme löytyy värikkäitä laboratoriotakkeja, jotka on tarkoitettu mm. kauneusalan asiakkaillemme, jotka haluavat antaa vapaamuotoisemman vaikutelman. Kaikki laboratoriotakkimme on valmistettu erityisistä terveydenhuollon kankaista, joilla on monipuoliset ominaisuudet. Materiaali ja kankaan väri kestää lukemattomia pesuja sekä kovaakin käyttöä. Lisäksi kangas on hengittävää ja siinä on luonnollista joustavuutta, joka tarjoaa mukavuutta pitkien työvuorojen ajaksi.Valkoiset laboratoriotakit työvaatteina sairaaloissa ja klinikoilla

Mirtel Designin laboratoriotakit ovat kestäviä ja mukavia. Ne ovat myös helppohoitoisia, sillä ne pestään 60C asteessa ja voidaan yksinkertaisesti jättää kuivumaan henkariin. Erilaiset takkimallimme on suunniteltu erityisesti hoitoalan ammattilaisille. Meillä on valikoima perinteisemmän näköisiä valkoisia takkeja, joista löytyy naisten ja miesten versiot. Lisäksi meillä on trendikkäämpiä takkeja, jotka eroavat perinteisestä tyylikkäillä yksityiskohdilla ja ohuemmalla leikkauksella. Mallistostamme voit löytää työtakkimalleja, jotka ovat leveämpiä tai istuvampia ja valita sopivan mieltymystesi mukaan. Jos haluat kysyä laboratoriotakeista eli lääkärintakeista tai saada suosituksia sopivista malleista, lähetäthän meille sähköpostia tai otat yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Tarjoamme kouluille ja opiskelijoille räätälöityjä ammattivaatteita koulun väreillä tai painatuksella määräalennuksella. Voit suunnitella räätälöidyt mallit suunnitteluosastomme kanssa, jos haluat jotain erilaista kuin verkkokaupan valikoimamme. Räätälöityjä tuotteita tilattaessa niiden valmistaminen kestää hieman kauemmin. Pidämme sinut aina ajan tasalla ja ilmoitamme, kun tilauksesi on lähetetty. Ota yhteyttä, niin lähetämme sinulle katalogimme ja voit aloittaa työvaatteiden suunnittelun ammattilaistemme kanssa.

Osta laboratoriotakki

Osta laboratoriotakki Meiltä voit tilata eri lääketieteen aloille sekä tutkimuslaitoksiin ja laboratorioihin sopivia työtakkeja. Tarjoamme määräalennusta räätälöityjä tilauksia tekeville kouluille ja yrityksille, jotka haluavat takkeja logo- tai tekstipainatuksella tai erikoisvärein. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Miesten suosituimmat laboratoriotakit ovat Sami Long ja simple Miesten laboratoriotakki. Sami Long on pidempi versio modernista Sami-takista, jonka kaulus voidaan kääntää pienemmäksi lovetuksi kaulukseksi, mandariinikaulukseksi. Miesten laboratoriotakki on perinteinen lääkärintakki, jossa on 2 lantiotaskua, rintatasku, mukavuutta lisäävät halkiot, täyspitkät hihat ja lovettu kaulus.

Naisten suosikkimallit ovat Saskia ja Sandra laboratoriotakit. Ne ovat samanlaisia naisellisen leikkauksen ja pääominaisuuksien suhteen, mutta Sandra-takissa on kaunis korostevärinen kaulus, joka on loistava tapa muokata tavallista työtakkiasi poistamatta sen perinteisiä, suojatakille tarpeellisia ominaisuuksia. Mekot Cathy, Donna ja Liilia ovat suosittuja klinikka- ja yksityislääkärien keskuudessa. Mekot on helppo muokata vaihtamalla vuoren väriä, napin ulkonäköä tai muita yksityiskohtia. Kaikki mekot on valmistettu erikoiskankaasta terveydenhuollon tarpeisiin ja ovat helppohoitoisia sekä kestäviä.

Työtakit sairaaloille ja klinikoille

Työtakit Mirtel Designin työhaalareista löytyy jokaiselle jotakin. Meiltä löydät työtakkeja kaiken ikäisille ja -kokoisille miehille ja naisille. Voit valita useista malleista, väreistä ja tyyleistä. Voit olla varma, että löydät itsellesi sopivan.

Mirtel Designs -työhaalarit on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten voit olla varma, että ne kestävät päivittäistä käyttöä. Ne ovat myös mukavat päällä, joten voit työskennellä niissä tuntikausia ilman, että olet kipeä tai väsynyt. Jos etsit työhaalareita, jotka ovat sekä toimivia että muodikkaita, tutustu Mirtel Designiin.