Näytetään kaikki 9 tulosta

Työhousut

Etsitkö valkoisia tai värillisiä työhousut?

Joten olet tullut oikeaan paikkaan, meillä on monia vaihtoehtoja sekä miehille että naisille, jotka ovat erikoistuneet terveys- ja kauneusteollisuuteen. Katso valikoima alta ja jos haluat työpuvun, vieraile kategoriassamme, jossa suosittelemme, mikä sopii yhteen.

Hoitoalan työvaatteet

Housut Spa Wide

54,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Line

44,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Classical

54,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Stretch

53,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Basic

39,00 

Sairaanhoitajan työhousut


Sairaanhoitajan työhousut Mirtel Designilla on laaja valikoima työhousuja lääkäreille, hoitajille ja muille hoitoalan ammattilaisille. Valikoimastamme löytyy housuja suorilla lahkeilla sekä slim- ja normaalileikkauksella useassa eri värivaihtoehdossa, stretch-housuja. Prässätyt työhousut löydät hakusanalla "line", mallina esimerkiksi Spa Line. Meiltä löytyy myös miesten työhousuja.

Monipuolinen mallistomme täyttää hoitoalan vaativatkin tarpeet. Housumme on valmistettu korkealaatuisista kankaista, jotka on suunniteltu erityisesti lääketieteellisten alojen ammattilaisille. Valikoimamme koostuu klassisista valkoisista housuista, stretch-housuista ja myös trendikkäämmistä värillisistä malleista. Meiltä löytyy valkoiset prässätyt housut kuminauhavyötäröllä sekä prässätyt housut napilla ja vetoketjulla, joissa on resori sivuilla. Löydät valikoimastamme myös moderneja työhousuja, kuten Loreen, jotka luovat tyylikkään ilmeen yhdistettynä lyhyempiin takkeihin ja puseroihin.

Verkkokaupastamme löytyy terveydenhoitoasut miehille ja naisille. Myymme erikseen hoitajille sopivia housuja ja paitoja. Valikoimastamme löytyy laivastonsiniset hoitoalan housut sekä mustat hoitajan housut, stretch-kangasta. Löydät housujamme myös kirkkaammissa väreissä, kuten taivaansininen, fuksia, turkoosi, sairaalan sininen sekä vihreä.

Työhousujen lisäksi myymme myös muita hoitoalan vaatteita, kuten laboratoriotakkeja, työkenkiä, suojatakkeja, takkeja, paitoja ja paljon muuta. Kaikki työvaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Virossa.

Housut terveydenhuoltoalalle


Housut terveydenhuoltoalalle Hoitoalan housumallistomme asiakkaita ovat useimmiten sairaanhoitajat ja eri alojen lääkärit yksityiseltä sekä julkiselta sektorilta, myös eläinlääkärit ja hammaslääkärit. Voit ostaa housut myös yrityksen ALV-koodilla, joka antaa -20% kaikista hinnoista.

Työhousujen hinnat alkaen 39€ ja ne voidaan toimittaa joko suoraan kotiovelle tai lähimpään postiin. Suosituimmat hoitoalan housut ovat malliltaan "Basic" ja ne ovat saatavilla 6 värissä: taivaansininen, fuksia, laivastonsininen, tummanharmaa, valkoinen ja musta. Tarjoamme yhteensopivia takkeja ja puseroita, jotka voidaan tilata saman värisinä.

Tarjoamme myös yksilöityjä vaihtoehtoja yrityksille, jotka haluavat omaa brändiään edustavia työvaatteita. Kaikki tuotteet katalogistamme voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Pääkangas, vuori, napin ulkonäkö ja muut yksityiskohdat voidaan yhdistää brändiisi ja imagoosi sopiviksi.

Keskitymme suunnittelemaan työvaatteita, jotka ovat trendikkäitä, mukavia ja kestäviä. Täydennämme mallejamme jatkuvasti tarjotaksemme työvaatteita, jotka vastaavat lääketieteen ja hoito- ja hoiva-alan ammattilaisten tarpeita.

Kuuntelemme asiakkaitamme. Jos sinulla on ideoita tai muuta palautetta, kuinka tehdä työvaatteistamme entistä parempia ja sopivampia sinulle, kerro siitä meille. Haluamme luoda työvaatteita, jotka eivät ole vain kestäviä, vaan myös mukavia, tyylikkäitä ja helppohoitoisia.