Näytetään kaikki 9 tulosta


Esiliina hoitoalan ammattilaiselle

Esiliina Tutustu Mirtel Designin essu-/esiliinamallistoon. Löydät meiltä laajan valikoiman essuja useissa väreissä, jotka on suunniteltu klinikkatyöskentelyyn. Voit yhdistää niitä hoitoalan työvaatteisiin , kuten työtakkiin , laboratoriotakkiin, housuihin tai työkenkiin .

Esiliinan käyttäminen klinikalla tai sairaalaympäristöissä on kätevä tapa pitää vaatteet puhtaina ja suojattuina epäpuhtauksilta. Essumme on valmistettu kestävistä ja helppohoitoisista materiaaleista, jotka sopivat toistuvaan käyttöön ja pesuihin. Malleissa on useita taskuja, jonne on helppo laittaa kynät, käsineet ja muut tarvitsemasi työvälineet. Essuja on saatavilla eri väreissä ja malleissa, joista voit valita itsellesi sopivimman työvaatteen. Etsit sitten yksinkertaista valkoista klinikkaessua tai jotain värikkäämpää ja trendikkäämpää, löydät täydellisen tuotteen meiltä.

Tiedämme klinikka- ja sairaalatyöskentelystä sen, että yksityiskohdilla on merkitystä. Siksi olemme kehittäneet esiliinat, jotka antavat sinusta ja henkilökunnastasi ammattimaisen vaikutelman. Työessujamme on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa, jotka sopivat klinikkasi tai salonkisi erityistarpeisiin. Mukavuus on avaintekijä tuotteen paremmuudessa ja esiliinamme on tehty pehmeästä, kestävästä kankaasta, joka tuntuu mukavalta vuorokauden ympäri. Olit sitten etsimässä valkoista klassista esiliinaa tai jotain värikkäämpää, löydät täydellisen vaihtoehdon meiltä. Ostaessasi työvaatteet meiltä, voit olla varma parhaasta laadusta ja suunnittelusta. Kiitos, että valitsit meidät!