Näytetään tulokset 1–12 / 13


Tunikat terveydenhoitoalalle ja klinikoille

Tunikat klinikoille ja hoitoalalle Tutustu tunikavalikoimaamme klinikoille, hoitoalalle ja kauneusalan ammattilaisille. Mistä tiedät, mikä tunika on sopiva sinun tarpeisiisi? Materiaali tulee ottaa huomioon ensimmäisenä. Tunika voi olla valmistettu hengittävästä kankaasta, kuten puuvillasta tai pellavasta, mutta siinä voi myös olla osa polyesteria, jotta se hylkii likaa ja kosteutta. Nämä ominaisuudet auttavat pitämään olosi viileänä ja mukavana aina työskennellessäsi.

Toinen huomioon otettava ominaisuus on tunikan pituus. Tunika on soveliaan pituinen sen ylettyessä juuri polven alapuolelle. Kolmanneksi, otathan huomioon tunikan värin ja muotoilun. Värin tulee imarrella ihonväriäsi ja muotoilun makuasi ja/tai yrityksesi ilmettä. Jos edustat paikallista yritystä, haluat varmasti työvaatteiden luovan yhtenäisen ilmeen henkilöstöllesi tai ehkä haluat jokaisen ilmentävän omaa tyyliään. Mirtel Designin monista vaihtoehdoista löydät varmasti parhaan tunikan tarpeisiisi.

Muista myös tutustua yhteensopiviin tuotteisiimme kosmetologin mekko, työhameet, työtakit ja muut työvaatteet. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä.