Näytetään tulokset 1–12 / 36


Takki kosmetologeille


Kosmetologin takki Kosmetologin takki on tärkeä osa minkä tahansa kosmetologin, kylpylässä työskentelevän ja hyvinvointityöntekijän työasua. Se ei ainoastaan tarjoa suojaa kemikaaleilta ja muilta roiskeilta, jotka saattavat aiheuttaa ärsytystä, vaan auttaa myös pitämään alla olevat vaatteet puhtaina ja esittelykelpoisina. Kosmetologin takin tulee olla valmistettu hengittävästä materiaalista, jota on helppo pestä ja huoltaa. Sen tulee myös olla mukava ja taata liikkumatila.

Mirtel Designilla on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista voit valita omaa tyyliäsi vastaavat tuotteet. Meille on tärkeintä lunastaa lupauksemme sinun laatuvaatimustesi täyttämisestä. Takkivalikoimastamme sinun on helppoa löytää se oikea, joka auttaa sinua näyttämään hyvältä ja tuntemaan itsesi varmaksi työssäsi. Sinulla on aina oikeus palauttaa tuote 14 päivän kuluessa, ellet ole tyytyväinen tuotteeseen.

Tutustu valikoimaamme työhousuja ja työkenkiä, jotka sopivat täydellisesti työtakkiemme kanssa. Me Mirtel Designilla olemme ylpeitä takkivalikoimastamme, sillä nämä ovat myydyimpiä ja suosituimpia tuotteitamme.

Vuoden aikana julkaisemme uusia mallistoja ja tuotteita riippuen siitä, minkä näemme toimivan parhaiten ja olevan haluttua. Käy katsomassa verkkokauppamme valikoimaa säännöllisesti, jotta pysyt mukana uusimmissa työvaatetrendeissä! Ota meihin yhteyttä ja anna palautetta rohkeasti, sillä haluamme kuulla, kuinka voimme parantaa tuotteitamme vieläkin toimivammiksi. Tilaa uutiskirjeemme, joka pitää sinut ajantasalla uusimmista malleista ja tarjouksista.