Näytetään tulokset 1–12 / 15

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Carmen (värit)

62,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Carmen (valkoinen)

62,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Carmen (musta)

62,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Cynthia (musta)

72,00 

Hoitoalan työvaatteet

Laboratoriotakki Nora

62,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Donna (valkoinen)

74,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Cathy (valkoinen)

74,00 

Hoitoalan työvaatteet

Laboratoriotakki Mia

74,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Sophia

74,00 

Hoitoalan työvaatteet

Mekko Melany

74,00 

Kosmetologin mekko kestää pitkät työpäivät


Kosmetologin mekko Etsitkö kosmetologille sopivaa mekkoa, joka täyttää kauneudenhoitoalan standardit? Olet tullut oikeaan paikkaan! Panostamme kauniin muotoilun lisäksi myös kilpailukykyiseen hintaan.

Kokeile tyylikkäitä ja uniikkeja työmekkovaihtoehtojamme ja valitse suosikkisi Mirtel Designin suunnittelemista mekoista sen mukaan, minkälaisen ensivaikutelman haluat asiakkaillesi tarjota. Useat värivaihtoehdot auttavat asiakkaita löytämään omat suosikkinsa räätälöityinä tarpeisiinsa, katso myös koko kokoelmamme työtakit kosmetologeille and työhousut tai yleissilmäyksellä löydät vaatteet kauneudenhoitoalalle täältä.

Kuljetamme tuotteet suurimpaan osaan Eurooppaa ja vaatteet ovat luonasi noin 10 päivän kuluessa. Lähetämme tuotteet suoraan toimistoltamme, tuotantotiloistamme Virosta, joka on ensisijainen syy kilpailukykyisiin hintoihimme. Toivomme sinun löytävän valikoimistamme etsimäsi tuotteet, muuten ota yhteyttä meihin. Haluamme kuulla sinusta ja toiveistasi työvaatevalikoimamme ja etsimäsi tyylin suhteen, jotta pystymme vastaamaan niihin.

Vaatteet hyvinvointialalle ja kylpylöihin


Vaatteet hyvinvointialalle Tyypilliset asiakkaamme työskentelevät kauneussalongeissa tai hyvinvointialalla, jonka takia olemme luoneet vaatteemme sopimaan erityisesti näille aloille. Tämä tyypillisesti vaatii, että työvaatteet ovat joustavuudeltaan erinomaisia ja mukavia päällä, jotta ne tuntuvat hyviltä huolimatta pitkistä työpäivistä. Vaatteemme on valmistettu puuvillasta ja polyesteristä, joka on täydellinen yhdistelmä työympäristöille, joissa niitä käytetään. Saatat ajatella, että pelkkä puuvilla riittäisi, mutta polyesteri tuo vaatteelle sen pienen lisän, jonka se vaatii luodakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Huomaat kyllä eron pidemmän käytön aikana.

Noin kuuden kuukauden välein julkaisemme uusia vaatemallistoja mm. hyvinvointi- ja kylpylähenkilöstölle. Tämän takia toivomme, että käyt verkkokaupassamme säännöllisesti tarkistamassa uutuudet, jotka ovat jälleen päivitettyjä versioita sinun hyvinvointisi parantamiseksi. Kiitos vierailustasi, odotamme tilauksesi käsittelyä. Voit aina tehdä palautuksen 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.