Näytetään kaikki 9 tulosta

Työhousut kauneudenhoitoalalle
Voit tutustua työhousuvalikoimaamme kauneudenhoitoalalle täältä.

Meiltä löydät paljon vaihtoehtoja, jotka palvelevat erilaisia tarpeita. Pitipä työhousujen sitten olla slim-fitit, väljät, taskuilla tai ilman, meiltä löydät haluamasi mallin.

Voit valita työhoususi monista eri värivaihtoehdoista ja hankkia samalla niihin sopivan työasu, työtakki tai työkengät.


Valitse oikeat työhousut


Valitse oikeat työhousut Kauneusalalle suunnitellut työhousut sopivat hyvin kosmetologin työtakin kanssa . Jos työskentelet kauneus- tai hyvinvointialalla tai kylpylässä, Mirtel Design on oikea valinta työvaatetoimittajaksi sinulle ja henkilöstöllesi.

Housuissa on erilaisia istuvuuksia. Työhousut ovat joko joustavat tai ohuet sopien työympäristöön ja alan sekä työtehtävän kriteereihin..

Valitse tarkasti housujesi väri, olipa se sitten valkoinen, musta, harmaa tai sininen. Sinulla on mahdollisuus päättää, mikä ammattimainen ilmeesi on ja millaisen ensivaikutelman asiakkaasi pukeutumisestanne saavat. Me priorisoimme vaatteiden tuotannossamme laatuun ja tunnet sen kyllä koskettaessasi työvaatteitamme..

Jos mietit oikeaa housukokoasi, käy kurkkaamassa koko-opas , koko-opas on esillä myös suurimmalla osalla tuotesivuistamme. Jos olet kahden koon välillä, valitse suurempi, jotta varmistat työvaatteen istuvuuden. Tutustu laajaan tuotevalikoimaamme äläkä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla tulee jokin kysymys mieleen työvaatteista.