Näytetään ainoa tulos


Hameet kauneudenhoitoalalle


Hameet kauneudenhoitoalalle Kauneusalan ammattilaisille hame-mallimme ovat käteviä ja ne voidaan yhdistää takkeihin kosmetologeille tai takki . Et tuhlaa turhaan vaan hankkimalla yhtenäisen asun säästät ja näytät elegantilta joka päivä. Tutustu hamevalikoimaamme, jossa voit valita suosikkisi lukuisista värivaihtoehdoista, olitpa sitten kosmetologi, kylpylätyöntekijä, meikkitaiteilija tai muu kauneusalan ammattilainen - tuotteet on räätölöity tarpeisiisi.

Olemme suunnitelleet mallistoamme yli 10 vuotta ja tiedämme, että hyvä hame on korvaamaton koko pitkän työpäivän ajan. Hyvä työhame säästää vaatteitasi kulumiselta, vaurioilta ja lialta ja sen voi helposti vaihtaa. Mallistostamme löytyy korkealaatuisia työhameita eri tarpeisiin, jotka täyttävät kauneusklinikoiden ja salonkien erilaiset ammattimaiset tarpeet.

Mikä on suosikkihameesi? Valitse tarpeisiisi sopiva ja yhdistä se yhteen tai useampaan työvaatteeseen Mirtel Design -mallistosta. Katso muuta työvaatevalikoimaa työvaatteet kauneudenhoitoalalle täällä.

Perustajamme aloitti itse kauneusalan ammattilaisena, mutta turhautui huonoon työvaatevalikoimaan markkinoilla. Me tuomme markkinoille valikoiman erityisesti alalle suunnittelemiamme työvaatteita, jotka eivät ole liian kalliita. Nämä ovat ydinarvomme ja ohjenuoramme, joiden mukaan teemme tätä.