Näytetään tulokset 1–12 / 60

Etsitkö työvaatteita kauneushoitolaasi?

Meillä on laaja valikoima työtakkeja kosmetologeille, mekot Meillä on kaikki mitä tarvitset tunteaksesi olosi mukavaksi ja ammattimaiseksi päivittäisessä työssäsi kosmetologina.

Vaatteemme on suunniteltu istumaan ja antamaan sinulle parhaan mukavuuden. Ne on valmistettu pehmeistä ja kestävistä materiaaleista, jotka antavat liikkumatilaa. Tämän lisäksi vaatteemme on suunniteltu nykyaikaisiksi ja tyylikkäiksi – sinä näytät hyvältä, vaikka työpäivä olisikin pitkä.

Hoitoalan työvaatteet

Housut Basic

39,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Classical

54,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Line

44,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Med

48,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Spa Line

46,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Spa Wide

54,00 

Hoitoalan työvaatteet

Housut Stretch

53,00 

Työvaatteet kauneudenhoitoalalle


Työvaatteet kauneudenhoitoalalle Katso laaja valikoima työasut ja paljon muuta kosmetologeille ja muille kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Työtakkimme ovat tilattavissa myös logopainatuksella. Ota yhteyttä keskustellaksesi tilausvaihtoehdoista. Meiltä on lyhyt matka Suomeen ja toimitusmaksu on edullinen. Toimitamme ilmaiseksi yli 150€:n tilaukset ja tuotteilla on 14 päivän peruutusoikeus. Jos et ole tyytyväinen, voit aina palauttaa tuotteesi tai vaihtaa ne johonkin toiseen.

Mirtel Designin työvaatteet on suunniteltu kohtaamaan kaikki alan tarpeet ja valikoimassamme on paljon tyylikkäitä ja yksinkertaisia työmekkoja, joiden materiaalin tulee olla työn laadun takia joustavaa. Jos sinä esimerkiksi kampaajana tai siivouspalvelun työntekijänä tarvitset taskuja erinäisille tavaroille, meiltä löytyy mallit sekä lanne- että rintataskuilla.

Tarjoamme täydellisen valikoiman työkenkiä , jotka sopivat mallistomme takkeihin, housuihin, hameisiin ja muihin vaatteisiin. Lisäksi meiltä saa logopainatuksen tai muun kirjailun suoraan työvaatteisiin. Vieraile verkkosivuillamme löytääksesi lisätietoa vaihtoehdosta. Teemme sinulle yhteistarjouksen, jos tilattavia logollisia työvaatteita on 10+. Ensin valmistamme painatusta varten teille oman mallin ja sitten painatamme tuotteet. Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on mitään kysyttävää tai haluat varmistaa, minkälainen logo olisi sopiva.